Gastenboek

De belangrijkste voorwaarde voor ons hotel is dat de honden die bij ons logeren sociaal gedrag vertonen omdat ze dag en nacht met ons en met elkaar samen leven.

U bent welkom voor een kennismaking maar dit gebeurt enkel op afspraak en dit voor de rust
van de dieren en de buren te verzekeren.

Als u voor een kennismaking komt dan zitten de honden binnen en kunnen ze één voor één
kennis maken in de tuin met de eventuele nieuwe logé.  Aangezien honden heel snel een roedel vormen en elke hond zijn plaats in de roedelorde heeft is dit erg belangrijk.

Honden van gevaarlijke rassen zijn helaas niet toegelaten en dit om de veiligheid van de andere honden te verzekeren.

Loopse teefjes zijn eveneens niet toegelaten om de rust in de roedel te vrijwaren en ongewenste zwangerschappen uit te sluiten.  Het is mogelijk om loopsheid uit te stellen met medicatie maar u moet er wel rekening mee houden dat dit ten koste gaat van de gezondheid van uw hond (raadpleeg u dierenarts).  Ongecastreerde reuen ouder dan één jaar zijn eveneens niet toegelaten.
Kwispels is niet verantwoordelijk voor eventuele zwangerschappen.

Uw hond mag geen besmettelijke ziekte of schurft hebben, moet jaarlijks gevaccineerd zijn tegen Kennelhoest = PB,  Carré-hondenziekte = D,  Hepatitis = H,  Leptospirosis = L en Parvovirosis = P en hij moet ontwormd en vlooien- en tekenvrij zijn.
Heeft uw hond toch ongewenst bezoek dan wordt hij bij ons behandeld en dit ten laste van de eigenaar.  
Indien de vereiste vaccins niet in orde zijn zal uw hond geweigerd worden.

Het dierenpaspoort moet u meebrengen en blijft in het hotel gedurende het gehele verblijf, dit voor eventuele contrôle van het Ministerie van Volksgezondheid, Dienst Dierenwelzijn en zo hebben wij de naam en adres van uw vaste dierenarts ingeval dit nodig mocht zijn.

Indien u uw hond niet komt afhalen op de afgesproken datum wordt hij - zonder bericht van de eigenaar - na 8 dagen naar het asiel gebracht en dit op kosten van de eigenaar.

Hondenhotel Kwispels is niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen.
Hondenhotel Kwispels © 2008-2017     HK 40102612